“Türkiye Yüzyılının Kahramanları” “Demokrasiye Sahip Çıkan Kahramanlar” Paneli Düzenlendi

Koordinatörlüğümüz organizasyonu ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde “Türkiye Yüzyılının Kahramanları-Demokrasiye Sahip Çıkan Kahramanlar” konulu panel düzenlendi. 13 Temmuz’da Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonunda düzenlenene panele Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Vali Yardımcımız Tamer Orhan ve çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Vali Yardımcımız Tamer Orhan’ın açılış konuşmaları sonrasında panele geçildi. Moderatörlüğünü Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak’ın yaptığı panelde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Uçar ile Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zekeriya Işık konuşmacı olarak yer aldı. Panelde 15 Temmuz hain darbe kalkışması, bu kalkışmaya karşı verilen kahramanca direniş ve demokrasinin önündeki engeller anlatıldı.