“Türkiye Yüzyılının Kahramanları” Resim Sergisi Açıldı

Koordinatörlüğümüz organizasyonu ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" konulu resim sergisi açıldı. Sergi, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya çalışmalardan oluşuyor. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi yansıtan resimlerinden oluşan sergi Kuzey Kampüste Üniversitemiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinde açıldı ve 10-14 Temmuz tarihlerinde açık kaldı. Sergimizin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Üniversitemiz yöneticileri, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Can Satır, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Muteber Burunsuz, akademik ve idari personel katıldı.