İskilip Meslek Yüksekokulu ”15 Temmuz Hain Darbe Girişimi Konulu” Fotoğraf Sergisi Düzenledi.

Hitit Üniversitesi İskilip MYO, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. yılında"15 Temmuz Milli Birlik Günü" ile alakalı okulumuzda öğrencilerimize fotoğraf sergisi düzenledi.İskilip MYO da düzenlenen, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı yazdığı kahramanlık destanını anlatan fotoğraf sergisi , öğrencilerimiz ve hocalarımız katılımıyla gerçekleşti.

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu olarak bugünü unutturmamak adına öğrencilerimize bir fotoğraf sergisi düzenlemek istedik. 15 Temmuz da bu millet bu topraklarda hainlere mutlaka bir cezanın verileceğini hiçbir ihanetin cezasız kalmayacağını bir kez daha göstermiş oldu Tek millet olarak aynı toprağın çocukları olarak ezanlarına uzanan, bayraklarına uzanan eli hep birlikte kırıp hainlere gereken cezayı vermiş olduk ve bundan sonrada olacağız.

15 Temmuz Milli Birlik Günü