Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan 15 Temmuz Şehitleri Müzesi ve Çorum Şehitliğine Ziyaret

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Bayat yerleşkesi İç Mekan Tasarımı Programı ve Kargı yerleşkesi Harita ve Kadastro Programı ile İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerimiz, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Barış Ayar, Öğretim Elemanlarımız Öğr. Gör. Emel Kaya ve Öğr. Gör. Melda Bolat eşliğinde Millî birlik ve beraberliğimize, milletimizin iradesine kasteden hain darbe girişimiyle ilgili yaşananları resmeden 15 Temmuz Şehitler Müzesi ve Çorum Şehitliğini ziyaret ettiler.

Bu vesileyle ile şehit olan hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğilir, Allah'tan rahmet diler ve büyük bir kahramanlık örneği göstererek canları pahasına vatanımızı savunan gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Ruhları Şad olsun.