Sosyal Güvenlik Programı Öğrencileri 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı 1. Sınıf Öğrencileri 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı 1. Sınıf Öğrencileri; Müdür Yardımcısı Öğr.  Gör. Fevzi DİKER ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Güngör KARAKAŞ eşliğinde Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesini ardından Çorum Şehitliğini ziyaret etti.  Hain darbe teşebbüsünün yapıldığı 15 Temmuz gecesi ile ilgili video gösterimi yapıldıktan sonra Çorum'lu şehitlerle ilgili detay bilgiler aktarıldı. Müze Yöneticisi Bilgehan GENİŞ milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak bu ülkenin vatansever gençlere her zaman ihtiyacı olduğunu ifade etti. Geniş darbenin Türkiye’nin geleceğine yapılmak istendiğinin altını çizdi. Konuşmanın ardından müzedeki şehitlerin heykellerinin ve fotoğrafların olduğu alanı gezildi.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Güngör KARAKAŞ ‘bu vatan için kanlarını toprağa dökmüş olan şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve bu tür etkinliklerle de unutturmayacağız, çünkü geçmişini ve tarihini bilmeyen toplumlar köksüz ve zayıf olurlar ve zamanla savrularak tarih sahnesinden yok olurlar dedi. FETÖ’nün asıl amacının Türkiye’nin işgal ve paylaşım projesi olduğunu belirten KARAKAŞ 15 Temmuz ihanet gecesinin karanlığı aziz milletimizin feraset, basiret ve cesareti ile aydınlığa dönüştüğünü ifade etti. Müze önünde toplu fotoğraf çekildikten sonra hep birlikte Çorum Şehitliği ziyaret edilerek şehitlerin aziz ruhlarına Fatihalar okundu dualar edildi.