Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimizden 15 Temmuz Şehitleri Müzesine Ziyaret

Mühendislik Fakültemiz Makina Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Birinci Sınıf öğrencileri; Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Kanca, Araş. Gör. Erhan Çetin ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Araş. Gör. Ömer Faruk Tozlu eşliğinde Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesini ziyaret etti. 15 Temmuz Şehitleri Müzesi ziyarettinde, 15 Temmuz gecesine ait görüntülerin yer aldığı video gösterimi yapıldı ve Çorum'lu şehitlerle ilgili detaylı bilgiler verildi. Videonun ardından Müze Müdürü tarafından; darbe girişimi ve gecesiyle ilgili bilgiler aktarıldı. 15 Temmuz gecesinde yaşananları resmeden fotoğraf sergisi ve müzede yer alan 15 Temmuz Şehitlerinin balmumu heykelleri öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için şehit olan kahramanlarımızı saygı ve minnetle anarız.

MF-1
MF-2