İskilip MYO 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenledi

Hitit Üniversitesi İskilip MYO, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. yılında"15 Temmuz Milli Birlik " ile alakalı  fotoğraf sergisi düzenledi. İskilip Meydanı'nda düzenlenen sergiye, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Muammer CENGİL, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr.Abdulkadir ÖZDEMRİ, Emniyet Müdürümüz Erol KARASU ve vatandaslar katıldı. Türk milletinin 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı yazdığı kahramanlık destanını anlatan serginin açılışına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu olarak bugünü unutturmamak adına İskilipli hemşehrilerimize bir fotoğraf sergisi düzenlemek istedik. Hain darbe girişimi bu millet bu topraklarda hainlere mutlaka bir cezanın verileceğini hiçbir ihanetin cezasız kalmayacağını bir kez daha gösterdi.  Tek millet olarak aynı toprağın çocukları olarak ezanlarına uzanan, bayraklarına uzanan eli hep birlikte kırıp hainlere gereken cezayı vermiş oldu.