Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Müzesi’ni ve Çorum Şehitliği’ni Ziyaret Etti

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu,  Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri; Müdür Yardımcısı Öğr.  Gör. Fevzi DİKER,  Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Doğan DEMİRCİ, bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Cemal ÇEVİKLİ, Öğr. Gör. Emrah ŞAHİN ve Öğr. Gör. A. Erkan CİHANGİR nezaretinde Çorum 15 Temmuz Şehitler Müzesi’ni ve ardından Çorum Şehitliği’ni ziyaret etti.  15 Temmuz Gecesi ile ilgili video gösterimi izlendikten sonra 15 Temmuz Şehitleri hakkında  detaylı bilgiler aktarıldı.  Ardından bal mumu heykellerinin ve fotoğrafların olduğu alanlar gezildi.  Son olarak Çorum Şehitliği ziyaret edildi.