Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü 15 Temmuz Şehitler Müzesini Ziyaret Etti

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fevzi Diker, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr.. Gör. Dr. Adnan Oduncu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alper Bora Demirel ve öğretim elemanları Öğr. Gör. Zeki Akın, Öğr. Gör. Mustafa Gökçe, Öğr. Gör. İlhan Gülcan, Öğr. Gör. Emre Akgözlü nezaretinde Çorum Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Müze yöneticisi Bilgehan Geniş, öğrencilere ve öğretim elemanlarına eşlik ederek müze hakkında bilgilendirmede bulundu ve hain darbe girişimiyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 15 Temmuz Belgeselinin izlenmesi ve yapılan sunumun ardından hain darbe girişiminin anlatıldığı fotoğraf sergisi ve Çorum şehitlerimizi temsilen oluşturulan bal mumu heykellerinin bulunduğu alan gezildi.