“Milletin Zaferi” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Koordinatörlüğümüz organizasyonu ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi işbirliğinde, "Milletin Zaferi" konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından temin edilen 60 fotoğraftan oluşuyor. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin verdiği kahramanca mücadeleyi anlatan sergi, Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı. Fotoğraf Sergimizin açılışına, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı (ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü) Prof. Dr. Faruk Maraşlıoğlu, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Özdemir, Koordinatörümüz Doç. Dr. Kubilay Karacif ve Üniversitemiz akademik-idari personeli katıldı.  Fotoğraf sergimiz 9-16 Temmuz tarihleri arasında çok sayıda kişi tarafından ziyaret edildi.