"15 Temmuz Gecesi Yaşadıklarımız ve Akıncı Davası İzlenimleri” Söyleşisi Düzenlendi

Koordinatörlüğümüz organizasyonu ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, “15 Temmuz Gecesi Yaşadıklarımız ve Akıncı Davası İzlenimleri” konulu söyleşi düzenlendi. Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Emniyet Müdürümüz Arif Pehlivan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Koordinatörümüz Doç. Dr. Kubilay Karacif ve çok sayıda akademik-idari personelimiz katıldı. Söyleşi etkinliğimiz, İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Naim Çiçekler moderatörlüğünde, 15 Temmuz Gazisi ve 15 Temmuz Davası avukatlarından Burhan Özkaya tarafından gerçekleştirildi. 15 Temmuz günü Ankara’da darbe gecesi neler yaşandığını anlatan Av. Burhan Özkaya, TBMM adına katıldığı Akıncı Davası izlenimleri hakkında da bilgiler verdi.